desember 2010

til pernilleeeee &#9829

kjære bloggen til snuppah. 

For dere som ikke vet dette så er det veldig viktig at dere leser og skjønner meg (aa'

jaa, hun er da en vennine som jeg har kjent siden vi gikk i bleia + hun er jo i familen min .. så da er det jo ikke så rart at du er som en søster som er nysgjerrig og vil vite det meste, lille spørre pernille . tihi .. Men du er herlig da, pusiii . Du er så utrolig herlig som får vite det meste av meg hvertfall , ekke så rart når du betyr så mye som du gjør daa ! (a' du betyr så utrolig mye for meg, siden du vil hjelpe meg med alt du kan! awwww (aaa'  du er super duper peeeeen og jeg misunner deg såååå mye . ouff ;oo

Vi har så utrolig mange koselige minner : kan jo nevne noen da (aa' 
: Dønnaaaaaa   -    overnattingene   - treningene   - kampene   - camping   -   og masse masse mereeee, du aner ikke hvor kooos det er å være med deg, det blir liksom chill tiid av å være med deg, bestiieee.. bare legge seg i senga og sitte på pcen , æææ så chill (aa' men jææææ ..

 

Bloggen din :
jeg digger digger digger digger bloggen din, bebbiiii -  du er så utrolig flink til å blogge selvom det ikke er like mye i hvert innlegg elr video .. men ææ du skal hvertfall vite at jeg digger den, og håper du fortsetter en stund og blogge .. du har så utrolig mye lesereeee og det sier jo at du er flink og at folk liker å lese den..!!

 

men jæææ, chaaaaaaaaaaaaaaauooo
- Carina krogh ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
nuss nuss

Wohoo

Hallo !

Nå sitter jeg med lue, ullundertøy, flisgenser, ullsokker og har pakket meg godt inn i et teppe meen jeg fryser selvom.. Tror faktisk jeg begynner å bli dårlig.. Har vondt i kroppen, hodet, er kvalm osv..
I dag måtte jeg stå opp kl 08:20 fordi jeg måtte fikse meg før jeg skulle stå på slalom med en venninne og familien hennes. Vi hadde det skikkelig gøy og koste oss masse! Men det kunne sikkert ha vært LITT varmere. haha. Når jeg kom hjem i 13:30 tiden, la jeg meg på sofaen for å slappe av litt, trodde egentlig jeg skulle slappe av i en time ellerno, men neida, sov i ca 4 timer.. Så nå sitter jeg her da.. Med vond kropp osv..  Tenkte jeg skulle se på sex and the city 2 nå!

Har du sett denne filmen før?

Hva har du gjort i dag ?


- snakkes

romjula.

Hallo.

Lenge siden sist nå! Som jeg har sagt før så har jeg ikke så mye å blogge om.. så jeg blogger når jeg føler for det :)

Julen min har vært fin hittil. Har kost meg masse med familie og venner. I går var jeg på middag med familien min hos bestefar, det var utrolig koselig. I morgen skal jeg til Varingskollen å stå på slalom for første gang etter at snøen la seg, så det gleder jeg meg til!
Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra jula!

Beauty koser seg på julaften


På kino :D


Dere får ha en fin romjul og kose dere masse!

- snakkes.pernilletorsvik

pernilletorsvik

15, Skedsmo

Hei jeg er en jente på 15 år, som skriver om det som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits