november 2010

snart jul ?

Nå er jeg skikkelig klar for jul!
Husker sist jul liksom, og det føles som om det var for 2uker siden! tiden flyr sykt for! Snart er det 2011, og jeg syntes det nettopp ble 2010. haha. jaja, men jeg gleder meg.

Er du klar for julen ?
Hunden Findus! (Til ettertanke)

Fant denne teksten her på facebook, og begynte å tenkte litt! Begynte faktisk å gråte. Syntes så synd på sånne hunder som kommer til et fint hjem og har det helt topp! men etter noen år blir dem kasta ut, enten kommer til ny familie, eller sånn som Findus.. 

(Dere burde lese dette!)

Som valp underholdt jeg deg med mine narrestreker og fikk deg til å le. Du kalte meg ditt barn, og på tross av en del gjennomtygde sko og et par ødelagte pynteputer ble jeg din beste venn. Når jeg hadde vært umulig sa du til meg med løftet pekefinger "hvordan kunne du gjøre det?", men så lot du deg formilde og klødde meg på magen.

 

Det tok litt lenger tid enn forventet for meg å bli renslig fordi du hadde det fryktelig travelt, men vi samarbeidet om saken. Jeg husker nettene i sengen, hvor jeg trykket nesen min inn mot deg og lyttet til dine betroelser og innerste tanker, og jeg var overbevist om at livet ikke kunne bli bedre. Vi gikk lange turer og løp i parken, kjørte bil og stoppet for å spise is (jeg fikk kun kjeksen," is ikke er bra for hunder" sa du)

 

Jeg gikk lange turer i solen, mens jeg ventet på at du skulle komme hjem sent på dagen. Litt etter litt begynte du å bruke mer tid på ditt arbeide og din karriere og mer tid på å lete etter en menneskevenn.

 

Jeg ventet tålmodig på deg, trøstet deg i kjærlighetssorg og skuffelser, skjelte deg aldri ut for dårlig dømmekraft, men tumlet rundt av glede når du kom hjem- også da du ble forelsket. Hun som nå er din hustru er ikke et "hundemenneske" ? allikevel bød jeg henne velkommen til vårt hjem, prøvde å vise henne hengivenhet og lystret henne. Jeg var lykkelig, fordi du var lykkelig.

 

Så kom menneskebabyene, og jeg delte din begeistring. Jeg var oppslukt av de små lyserøde vesnene og deres lukt, og jeg ville så gjerne også ta meg av dem. Men hun og du var redde for at jeg kunne komme til å gjøre dem noe, og jeg tilbrakte størstedelen av tiden forvist til et annet værelse eller et hundebur. Åh, hvor jeg allikevel lengtet etter å elske dem, men jeg ble hurtig en "kjærlighetsslave".

 

Etterhvert som de vokste opp ble jeg deres venn. De klamret seg fast i pelsen min og trakk seg opp på vaklende bein, de stakk fingrene i mine øyne, undersøkte mine ører og kysset meg på nesen. Jeg elsket alt ved dem og deres kjærtegn ? for dine kjærtegn var så skjeldne ? og jeg ville ha forsvart dem med mitt liv om nødvendig. Jeg pleide å liste meg inn i deres seng og lytte til deres bekymringer og innerste tanker, og sammen ventet vi på lyden av din bil i innkjørselen..

 

Det var en tid du, hvis noen spurte deg om du hadde hund ? tok frem et bilde av meg ut av lommeboken din og fortalte dem historier om meg. Gjennom de senere år har du bare svart "ja" og skiftet emne. Jeg er gått fra å være "din hund" til "bare en hund", og du bryr deg ikke om å ha utgifter i forbindelse med meg..

 

Nå har du fått et jobbtilbud i en annen by, og du og din familie flytter til en leilighet, hvor det ikke er husdyrtillatelse . Du har truffet den riktige beslutningen for din " familie" , men det var en tid da jeg var den eneste familie du hadde. Jeg var begeistret over kjøreturen inntil vi ankom til internatet.

 

Det luktet av hunder og katter, av frykt og av håpløshet. Du utfylte papirene og sa "Jeg vet du vil finne et godt hjem til henne". De trakk på skulderen og kikket pinlig berørt på deg. De kjente virkeligheten for en middelaldrende hund, selv en med "papirer"

 

Du var nødt til å riste din sønns fingre vekk fra mitt halsbånd, mens han skrek "Nei, pappa! Du må ikke la dem ta hunden min!" Og jeg ble bekymret for ham og for hva du nettopp hadde lært ham om vennskap og lojalitet, om kjærlighet og ansvar og om respekt for alt levende. Du klappet meg på hodet til farvel, unngikk mine øyne og avslo høflig å ta mitt halsbånd og line med. Du hadde en deadline du skulle nå, og det har jeg også nå..

 

Da du var gått, sa de to koselige damene at du sikkert hadde kjent til din forestående flytting måneder i forveien, men ikke hadde gjort noe forsøk på å finne et annet hjem til meg. De ristet på hodet og sa "Hvordan kunne du gjøre det?"

 

De er så oppmerksomme ovenfor oss her på internatet som travle hverdager tillater. De fòrer oss selvfølgelig, men jeg har mistet appetitten for flere dager siden.

I begynnelsen, når noen gikk forbi løpegården min, sprang jeg til forsiden i håp om at det var deg ? at du hadde skiftet mening ? at det hele bare var en vond drøm..

 

Eller jeg håpet at det i det minste ville være noen som brød seg om meg, en eller annen som ville redde meg. Da jeg innså at jeg ikke kunne konkurrere med de glade hundevalpene der ? uvitende om deres egen skjebne ? som boltret seg frem for å få oppmerksomhet, trakk jeg meg tilbake i et hjørne og ventet..

 

Jeg hørte hennes steg da hun kom til meg mot slutten av dagen, og jeg trasket etter henne gjennom gangen til et annet rom. Et velsignet stille rom. Hun satte meg på et bord og klødde mine ører og sa at jeg ikke skulle være redd. Mitt hjerte banket i forventning om det som skulle skje, men det var også en følelse av lettelse.

 

Kjærlighetsslavens dager var talte. Som det er min natur, var jeg mer bekymret for henne. Den byrde hun bærer veier tungt på henne, og det vet jeg på samme måte som jeg alltid visste hvordan du hadde det.

 

Forsiktig la hun en årepresse om mitt forben mens en tåre trillet nedover hennes kinn. Jeg slikket henne på hånden på samme måte som jeg pleide å trøste deg for så mange år siden. Profesjonelt stakk hun nålen inn i en blodåre..

 

Da jeg merket stikket og den kjølige væsken løpe gjennom min kropp la jeg meg søvnig ned, kikket henne inn i hennes vennlige øyne og mumlet "Hvordan kunne du gjøre det?" Kanskje forstod hun mitt hundespråk , for hun sa  "unnskyld".

 

Hun klemte meg og forklarte fort at det var hennes jobb å sørge for at jeg kom til et bedre sted, hvor jeg ikke ville bli til sidesatt eller mishandlet eller forlatt eller måtte klare meg selv - et sted med kjærlighet og lys så meget annerledes enn dette jordiske sted..

 

Med en siste kraftanstrengelse forsøkte jeg med et haledunk å uttrykke at "Hvordan kunne du gjøre det?" ikke var rettet mot henne..

 

Det var deg, min elskede herre, jeg tenkte på! Jeg vil tenke på deg og vente på deg for evig. Måtte alle i ditt liv vise deg så stor lojalitet <3 <3 <3


Jim Willis 2001
syk

Hallo.

I dag når jeg gikk ut av sengen og skulle kle på meg, fordi jeg skulle på skolen, fant jeg ut at jeg skulle legge meg igjen, siden jeg var så dårlig .Jeg hadde vondt i hodet, magen, ryggen, ja egentlig hele kroppen.. så jeg la meg til å sove igjen. Nå har jeg nesten nettopp stått opp, jeg har laget en kopp med te, fyrt i peisen, så nå skal jeg bare sette meg ned i sofaen med teppe og kose meg.

Hva er dine planer for dagen ?- snakkes


Fordi sofie sa det (a'

video:video00049


Nå funka det ja, 3 timer senere elns.. jadda

hjeeeeelp ?!

Er det noen som vet hvorfor det ikke går ann å laste opp video ?  har prøvd i ca 2 timer nå, og det funker IKKE.. arrrggh..Bilder fra i dag.ooooj, hei på deg. Tentamen er kuuul !


Kristine søtaa.


Har ikke gjort en dritt i dag, men nå er Marte her, så nå skal vi koseee oss ! (a)<3

- snakkes

kom med noe da vel

video:video00046


Marte og meg.

video:video00044


16 ting du sikkert ikke visste om meg.

16 ting du sikkert ikke visste om meg.

1. Mellomnavnet mitt er Malen.

2. Jeg er ofte på msn.

3. Jeg har to søstre.

4. Jeg elsker isbiter.

5. Jeg elsker å høre på musikk.

6. Hater lekser.

7. Har en hund og 3 katter.

8. Digger å gå med joggebukser.

9. Ser på hotel cæsar.

10. Er ofte på facebook.

11. Holder med Lillestrøm og Liverpool.

12. Liker å sove lengeee.

13. Er kresen på mat.

14. Liker vinteren.

15. Digger skrekkfilmer.

16. Jeg har spilt for Strømmen if og Lillestrøm sk

haha ^^

ja, jeg kjeder meg..


- snakkes

Beauty kos.

Hallo

Nå sitter jeg og Beauty i sofaen og ser på God Kveld Norge og koser oss! Har ikke gjort så mye i dag, var bare en liten tur hos bestemor, ellers så har jeg bare slappet av, og det skal jeg gjøre helt til jeg sovner. thihi
Dere får kose dere i kveld :)

Hva har du gjort i dag ?- snakkes

Forby pels nå !

God kveld.

Sitter å tenker på hvor forferdelige noen mennekser kan være ! Tenk at noen vil være slemme mot dyr bare for å kunne bruke pelsen dems, eller å tjene penger på det! Helt forferdelig spør du meg! Tenk deg å sitte i et bur med mange andre dyr, uten å få mat ellernoe! Da blir det til at dem spiser på hverandre og dem blir også syke i hodet av å sitte i et så trangt bur med så mange andre!!

Skjønner ikke at folk gidder å kjøpe jakker eller andre ting med ekte pels. Hvis ingen hadde kjøpt pels, da hadde dem kanskje sluttet med dette ! Blir skikkelig sur av å tenke på det!
Det var noen som sendte meg en video av noen dyr som ble filmet mens dem satt i bur og hadde det vondt, men jeg greide ikke se ferdig videoen fordi det er helt sykt å se på!
HELT SYKT!!!

Hva er din mening om dette ?
Her ser du en som har mistet et øre!


=

Syntes at dem som kjøper pels burde tenke på hvordan disse dyrene har det! dem har faktisk et liv, med følelser og tanker!..fredaaag

Hallo

Lite blogging i det siste må jeg si! hmm. jaja. i dag er det fredag, det vil si kose kveld ! sliten etter en lang uke.. i kveld skal jeg bare se på tv og fikse litt på rommet osv. må kanskje flytte alle tingene min fra rommet inn i stua mi.. pga fukt på rommet. arrrrgg.. men først skal jeg kose litt med Beauty, gå tur og slikt !

Hva skal du i kveld da?- snakkes

pernilletorsvik

pernilletorsvik

15, Skedsmo

Hei jeg er en jente på 15 år, som skriver om det som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits