oktober 2010

Hjemmearbeidsdag !

Hallo

I dag har jeg og Maiken jobbet sammen på arbeidsdagen. Oppgaven var å ta bilde av et nytt hus og et gammelt, også skulle vi skrive litt om det osv.
Dagen i går avsluttet med å reise til min kjære pappa, fordi han ble nemlig 38 år! så grættis, thihi. jaja, etter bursdagen dro jeg til Maiken, siden jeg skulle sove der pga dagen i dag. Når vi ble ferdige med oppgaven i stad så dro jeg og Maiken ut for å møte Sondre og Andre. Vi loka litt rund på senteret også var vi en del ute.

Nå resten av dagen så skal jeg, kjede meg, kjede meg, kjede meg OG hmmm. gå tur med Beauty !

Hva har du gjort i dag ? :)
Ehhhm, ja jeg kjeder meg ja.. :)

- snakkes


my baby !

Noen bilder av min baby.


Søsteren til Beauty og Beauty


Mamma har strikket genser
Nettopp badet


- snakkesis ?

Hallo.

Har du noen gang laget din egen is ved å blande saft og sette den i fryseren ? Det har jeg! Har gjort det helt siden jeg var liten. Og nå har jeg starta med det igjen, haha. Det er sånn at når jeg jeg først har laget en, så må jeg lage fler.. hihi


Laget sånn is før ?


Denne er ikke helt ferdig da, menmen

- snakkes

Beauty.

Hallo

i dag etter skolen fiksa jeg og mamma noen små ting før vi dro for å hente Beauty. Bilturen gikk kjempe bra, hun gråt ikke noe, hun sov faktisk nesten hele veien. Når vi kom hjem ble hun kjent med kattene. Hun ene katten ble sur, mens de to andre syntes det var helt greit. Beauty har nå sovet masse, spist og lekt !


Dårlige bilder, jeg vet !

- snakkesHundeting

Hallo.

I går fikk jeg tingene jeg hadde bestilt til Beauty! Har ganske mye leker osv fra før av, men tenkte hun kunne få noe helt nytt.
- snakkes

søndagskveld

Hallo.

Nå har jeg nettopp dusjet og gjort klar en stor kopp te! Skal nemlig se på tv, drikke te og spise boller med mamma og Annabel. I dag har jeg gjort klart alt som hunden trenger her hjemme, så nå er alt klart til hun kommer! Greier snart ikke vente lenger! Men har enda ikke funnet navn.. men tror det blir Beauty eller Happy.

Beauty eller Happy ?


- snakkes

Gleder meg skikkelig !

Hallo.

På torsdag skal jeg hente hunden på bilde nr 2 ! Gleder meg skikkelig nå altså. Nå prøver jeg å finne ut hva henne skal hete. Har tenkt litt på Beauty, Candy, Happy, Selma osv. Trodde ikke det skulle være så vanskelig å velge hunde navn, men DET ER DET!! Det er liksom et navn du skal bruke i maaange år, så man må tenke seg nøye om !

Noen fine jente navn du vet om ?
- snakkes


Hvem av dem ?

Hallo.

I dag har jeg vært på Hemnes for å se på valper, papillon valper. Jeg skal nemlig kjøpe en av dem! Husker jeg skrev jeg trodde jeg ville ha pomeranian, men det blir papillon. Valget står nå mellom 2 jenter, begge er utrolig søte. Greier ikke helt å velge..


Hvem av disse er søtest ?
Hvem hadde du valgt?


Jente nr 1Jente nr 2


Klassebildet

Hallo.

Fikk Klassebildet mitt og bilde av hele klassen her for noen dager siden, og jeg skal si deg at det tok sin tid ja ! tok over 6uker, men på lappen stod det at det ville ta ca 2 uker..BULLSHIT.. jaja..

Sånn ble bildet :


Klassen min :


- snakkes
Knerten gifter seg

Hallo.

I dag har jeg vært med tante og fetteren min på kino, vi så knerten gitfer seg. Den var ganske søt da. Har ikke gjort så mye i dag egentlig, men nå skal jeg fikse et stoooort glass med isbiter og nerde pc! hihi.

Uffameg det er skole i morgen... Føler at jeg ikke har fått gjort en dritt i ferien egentlig, også er det plutselig skole igjen.. huff.. men jaja


Har du sett den ?

Hva skal du i kveld ?


- snakkes

italiensk gryterett

Hallo.

Nå har jeg nettopp spist middag med mamma, Annabel og Marius. Vi spiste italiensk gryterett. mmmh. Senere i dag skal vi kose oss med og se på filmen Imagine that, med eddie murphy.

Btw. Filmen jeg så i går var ganske bra. Dere burde se den!


Liker du italiensk gryterett ?
Hva skal du i kveld ?


- snakkes

søte små !

Hallo

Nå sitter jeg på gulvet hos tante og koser med valpene. Hunden hennes fikk valper for noen dager siden, så de er utrolig små, og søteee ! Hun fikk 3 gutter og 1 jente. Tante skal ta vare på jenta også selger hun de andre. Rasen heter dvergpinscher.

Er dem ikke søte?
Har du hund ?

- snakkes


Film kveld

God kveld i stuen!
(eller hvor du er)

Nå har jeg settet meg godt til rette i sofakroken og skal sette på filmenThe Haunted Mansion. Med hovedrolle Eddie Murphy. Har hørt at den er utrolig bra, så jeg gleder meg masse til å se den ! Jeg digger Eddie Murphy, og syntes alle filmene jeg har sett med han er bra, så gleder meg til å se denne også!


Har du sett The Haunted Mansion?
Liker du Eddie Murphy ?Eddie Murphy
- snakkes


HJEMME!

Hallo.

Ja da var jeg hjemme igjen! Trodde jeg skulle komme hjem på onsdag, men neida her kommer vi hjem på fredag... hmm. Har ikke gjort så veldig mye egentlig, har slappet av og ryddet i et hus. Vi skal nemlig leie hus der oppe sammen med onkelen min. Vi vil ha noe for oss selv, siden vi nå har pleid å være på hytten til farmor. Neste helg skal vi vaske og rydde mer. 
Men nå skal jeg slappe av med pc'en min !

Hva har du gjort i høstferien da?


- snakkes


Dagen i dag

Hallo.

Nå etter en lang dag kan jeg endelig slappe av. I dag sov jeg vel til kl 12:51, også så jeg og Annabel på film. Litt senere dro vi ut i skogen på en skogstur, vi gikk en sånn sti som gikk rundt et stort vann. Vi har også vært i sentrum i dag, altså Rena. Det er ikke så veldig stort, men dem har det vi trenger, i dag skulle jeg nemlig ha isbit poser, fordi jeg hadde spist opp alle isbitene som var her. Så nå venter jeg på at dem skal bli ferdige! mmmh.

Etter middagen, så dro vi ut med båten, og vi fisket litt (vi fikk ikke noe fisk) Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, og vente til jeg blir så trøtt at jeg sovner..


Hva har dere gjort i dag ?
- snakkes

æsje vær.

Halloo

Nå har jeg nesten nettopp stått opp, spist frokost, og snart klar til å ta en VARM dusj. Du skjønner det er så kaldt her, pappa og alle de de andre dro ut med båten, og jeg var igjen i hytta uten noe varme, joda, det var det, men uansett så var det kaldt ! Så nå har jeg fyret i ovnen, så det skal bli godt og varmt ! Akkurat nå sitter jeg UTE pga så dårligt nett inne.. fryser i hjeeeel. Fordi det er ikke akkurat en skinnene sol som varmer her nå, det er grått og litt regn.. jadddaa !

Hva har dere gjort hittil i høstferien ?

- snakkes

Blogger

Hallo

Jeg lurer på om dere kan kommentere under og skrive deres blogg, eller noen andre blogger dere leser. Jeg trenger nemlig noen nye blogger å lese, siden jeg leser de samme hele tiden. Så derfor blir jeg glad om dere skriver noen blogger til meg.

Vet dere om flere, så bare kommenter ? :)


- snakkes

lite å gjøre

Hallo

Nå sitter Petter (fetter) Annabel (søster) og jeg i hytta og hører på musikk. Det er ikke så veldig fint vær ute så vi orker ikke å være ute. Det regner ikke med det er veldig grått. Pappa og onkel er ute og fisker, noe som ikke vi gidder... Når dem kommer tilbake så skal vi lage taco, så det blir digg. haha. Er egentlig ikke så mye å gjøre her, sitter å kjeder oss, også er det så syyyykt treigt nett her, så jeg gidder ikke sitte på pc'en heller..


Hva gjør du på hytta ?

Noen ide til hva jeg kan gjøre?
- snakkes

Da drar jeg.

God morgen.

Nå jeg er ferdig pakket og snart klar til å dra på hytta. Som sagt så vet jeg ikke om jeg får blogget så mye, men vi får se da. Jeg kommer hjem på onsdag tror jeg. Når jeg kommer hjem så skal jeg kanskje overnatte hos Kristine, så det blir gøy !


Hva skal dere i høstferien?- snakkes

Spørsmålsrunde del 3. osv..

video:video00013


overskrift

Hallo

I dag var det siste skoledag før høstferieeeen ! digg.. Etter skolen så dro jeg og fetteren min hjem til meg og så på tv en stund. Etter det dro vi til han for å spille cod, noe som jeg ikke greier, han drepte meg hele tiden, så jeg gadd ikke spille mer. haha. Vi var litt ute i Strømmen før vi stakk til meg for å spille biljard og høre på musikk. Rundt 20:00 tiden dro pappa, jeg og min lillesøster Annabel for å kjøpe mat på mcdonalds som vi tok med til oldemor, og spiste der. Hos oldemor satt vi bare å snakket i litt over 2 timer.

I morgen i 11-13 tiden så skal vi på hytta, så vet ikke hvor mye jeg får blogget.
Men nå skal jeg spise isbiter, se på tv, så skal jeg legge meg.


Hva har du gjort i dag?

Hva skal du i morgen?


- snakkes

pernilletorsvik

pernilletorsvik

15, Skedsmo

Hei jeg er en jente på 15 år, som skriver om det som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits