september 2010

Marte og meg

hallo

I kveld så har jeg vært ute med marte. Vi var på senteret fordi jeg måtte kjøpe meg nye sko. Etter å ha loka rundt på senteret dro vi ut. Vi satt i kinahuska på barne skolen og bare snakket. Det var ganske koselig egentlig, hihi. Nå skal jeg snart legge meg så jeg greier å stå opp i morgen.


Hva har dere gjort i dag?- snakkes

sol og kaldt

Hallo.

Har hatt en fin dag med en sol som skinner som bare det, men det var UTROLIG kaldt. Hadde ikke følelser i tærne. uff. Klassen min kom på 2.plass i bære stafett, haha. 


Har dere hatt en kald dag i dag ?


Nå skal jeg ut en tur,  sååå vi snakkes !aktivitetsdag?

Halloo

I dag etter skolen så dro jeg til en venn, som jeg har vært med til nå, derfor jeg ikke har fått blogget. hihi vi har vært ute i Strømmen og vært litt hos han.
I morgen er det aktivitetsdag i Lillestrøm, det blir nesten det samme som en hel dag med gym. VI skal løpe 60meter'n, kaste spyd, kaste kule, løpe stafett, bærestafett osv osv.. Men jeg har kneskade så jeg får ikke løpt ellernoe sånt, egentlig så gjør det ikke noe at jeg må se på !


Har dere aktivitetsdager?
Hva skal dere i morgen ?


Spørsmålsrunde del 2.

video:video00010


til kristine

hallo

Nå er den nye headeren her ! tusen takk til www.kristinegulden.blogg.no som lagde denne til meg ! hihiHva syntes dere?

jentene på tur !

Halloooo ^^

Jeg og Kristine har i dag hatt photoshoot ! Hun skal nemlig ha noen bilder av meg, fordi hun skal lage ny heder til meg! gleder meg masse til å se den. Etter at vi hadde mange bilder så dro vi på cafe barista. Der kjøpte Kristine noe som ligner på kakao, det var varm sjokolade med krem på toppen ! super gooood. Vi satt der skikkelig lenge å bare pratet.  Det er god stund siden jeg har vært med Kristine nå, så det var skikkelig koselig å være med henne i dag. Utrolig kos ! Hatt en utrolig fin dag !


Hva har dere gjort i dag da?


Utrolig god !- snakkes

Bildene

Hallo

Her kommer bildene !Spørsmålsrunde del 1.

video:video00009


hjemme !

Hallo ^^

nå har jeg nesten nettopp kommet hjem ! det var ikke akkurat så veldig kult på kjeller i dag, vi lærte litt om historien fra kjeller, også så vi mange fly og den snakka om dem. jeg og maiken fikk sitte på med den ene læreren opp til Strømmen igjen, på vei opp så vi marte og kamila, så da stoppet vi å spurte om dem skulle sitte på.
Gry (læreren) slapp av meg og maiken på esso, der tok jeg å maiken masse bilder, HAHA.. men nå skal jeg en tur ut, hade ^^


Kommer bilder etterpå !mmmh

Hallu

Nå sitter jeg å spiser ''kveldsmat''  litago yoghurt ! HAHA.. jaja, jeg skal menlig legge meg snart, så jeg greier å stå opp i morgen. klassen min (b) og (c) klassen skal til lillestrøm i morgen, på kjeller flyplass! kommer bilder i morgen !   hihi


Vært på kjeller flyplass før?- snakkes

jadda..

video:video00006


Da var det gjort !

Hallo

Idag når jeg kom hjem fra skolen så var jeg litt med noen i klassen, også stakk jeg hjem for å sette på extensions. vi brukte ca litt over en time på å få det i. det var kusinen min som satt det i, så tusen takk! har ikke no andre planer for dagen egentlig, får se om jeg turer ut.


Så hva syntes dere ?


- snakkeshelp me ?

hallo

Jeg lurer på om det er noen som vet om et bra video redigerings program ? som dere sikkert har sett så er videone mine drit DÅRLIGE!! så jeg blir utrolig glad hvis noen kan si hvilket jeg burde laste ned! jeg lurer også på om dere kan skrive hvilke sanger dere liker ^^

Nå starer snart mamma mia !
kos dere i kveld, det skal jeg- snakkes

Mamma mia

Halloo

Nå sitter jeg å ser på tv (lite å gjøre) venter på at mamma mia skal starte. Den går på tv 3 kl 21.30 hvis ikke jeg husker helt feil. Har sett den sykt mange ganger før, men den er like fin hver gang! blir liksom aldri lei av den filmen.Hva skal du i kveld ?
Sett mamma mia før?


Kos

hejooo

Nå har jeg og mamma baket boller, mens vi hørte på musikk ! vi har også laget cappuccino og te ! så da var det bare kosen igjen. det er å spise dem ! hihi

Hva har du gjort i dag ?
liker du boller?


Den ser tørre ut, men det var dem ikke !Dagen hittil har vært topp! ha en fin dag:)

- snakkes


Love

when you love, you get hurt.
when you get hurt, you hate.
when you hate, you try to forget.
when you try to forget, you start missing.
and when you start missing..
you'll eventually fall in love again...


Noen som kjenner seg igjen i dette ?hair extensions.

Hallo

Nå har jeg nettopp dusjet, og sitter i sofaen med pc'en og en kopp med isbiter. mmmmmh. spiser ca 2-3 kopper med isbiter om dagen. så ja jeg elsker isbiter. hihi. i dag så skal jeg en tur til kusina mi for å sette på hair extensions.

ikke glem at jeg har spørsmålsrunde ! så bare spør så mye dere vil !


Har du, eller har hatt extensions  ?
Hvor kjøpte du  fra ?


Snakkes

sliten..

Hellu !

Tror kanskje jeg svarer på de spørsmålene jeg har fått til nå, i morgen, siden det er en del. Så hvis jeg får fler så kommer dem på video nr 2. Vi får se hva jeg gjør. Men nå skal jeg legge meg snart, syyykt trøtt. selv om jeg ikke har gjort noe idag, så er jeg utrolig sliten.. 

eeehmmm, lite å gjøre? hmm, JA !ååh, digg !!
Er du sliten etter en lang dag ?

Snakkes da ^^

Spørsmålsrunde

Hallo.

Tenke jeg skulle prøve meg på en spørsmålsrunde.
Så da håper jeg dere kan skrive spørsmål til meg. hihi
Jeg svarer med video til uka ellerno.
snakkes
 

Borte

Hallo.

ja, nå har altså Saffran kommet til en ny familie, håper hun har det bedre der da. Hun er nå på vei til Rena. Der skal hun bo like ved en skog, så da håper jeg hun kan få være mye ute å kose seg masse ! Pusen min ?

Hallo

Min katt med rasen '' Hellig Birma'' har jeg hatt i 4 år. Hun har alltid vært en spesiell katt for meg. Hun er på en måte som et menneske, hun er der det skjer, og får hun ikke viljen sin da blir hun sur. Hun pleide også å følge etter meg uansett hvor jeg gikk. Men nå som vi har fått flere katter i huset, da trives hun ikke lenger. Hun går å freser på alle, hun tisser i sengene, sofaer osv. Man merker at hun ikke har det bra. Så derfor skal vi selge henne ! Noe som er utrolig trist, og vi kommer til å savne henne UTROLIG MASSE! :(  Det kommer noen i dag om ca 2 timer for å se på henne, så da får vi se om hun drar i dag eller ikke.


her er hun kattunge.


Gammelt
Røde øyne..


Snakkes


Random.

Kjeder meg litt sånn veldig nå, så derfor tok jeg noen random bilder ! HAHA


Haha, katta koser seg, derfor suger den på øret mitt..

Header ?

Halloooo :D

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Maiken. Vi har laget milkshake og spist ''rett i koppen'' hahaha, joda.. ehm vi har også laget masse loka videoer, haha. Maiken har laget noen bilder til meg, så nå må dere si hvem jeg burde ha som Header. ?


A ?


B?

C?


Eller D?

Snakkeeeeeeeeees :D

nr 3.

video:video00023


skrivedag..

helluu.

I morgen så skal vi altså ha skrivedag i norsk. Det vil si at vi skal skrive fra kl 08:00 til vi er ferdige. Det er egentlig nesten som en heldags. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive om da, men tror vi skal skrive om hva vi vil jobbe som, og hvordan linjer vi må søke for å komme oss til den jobben.. boooring.. Blir så sliten av å sitte i mange timer å skirve. hmm. jaja

Snakkes: )

Har dere skrivedager ?nr 2.

video:video00019


:)

videoblogg nr 1.

video:video00014


haha :L


hvaa ?

ææææh, sorry men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om ? noen som vet hva jeg kan blogge om ? så skriv til meg ! :D

snakkes :)


Si hva jeg skal blogge om :)


hihi

Hei

Sorry igjen for lite blogging, har skjedd så mye i det siste. Skal prøve å blogge mere !

Har du noen gang opplevd av det er noe du vil ha, noe du angrer på, noe du vil endre på, vil vite hva andre tenker å føler osv.. ?
Det er ikke så lett som å kjøpe en ny jakke når den andre er blitt for stygg. Det er ikke lett å fortelle han/hun hva du føler, det er ikke lett å si det du vil at en person skal vite, det er ikke lett å endre noe du ikke kan ta på.. som f.eks vennskap, kjærlighet,savn osv..
Jeg syns ikke man skal bruke tid på folk som ikke er verdt det, ikke gråt for en gutt/jente, hadde han/henne vært en bra person hadde ikke han/henne i fått deg til å gråte.

Jeg synes også at man ikke skal gi opp det man vil oppnå, man burde satse alt man har vis man virkelig vil noe :)


hehe, vet dette ble dårlig.. menmen..

Noen gang opplevd noe kjipt ?ny farge !

Hallo

Jeg har ikke fått blogget i dag, sorry.. jeg har nemlig spilt kamp i dag, vært ute og fargen håret mitt ! yesda. jaja, laget mitt (lillestrøm) tapte mot fet 4-5.. Også har jeg som sagt farget håret ! det skulle bli brunt, meeeeeen det ble nesten svart ! shiiit ! Jæjæ, jeg får også besøk av Marte Kristin i dag, og hun skal sove her til onsdag, det blir kos.

Snakkes :)

Ny farge, hva syntes du ? :)

Yeeees

Yo, i dag har jeg ikke fått blogget noe, sorry, men har sittet i bilen på vei hjem, ryddet på rommet, ligget på sofaen med hodepine osv.. Dagen i dag har vært slitsom og kjedlig.. Men så var det kamp ! Hvor da Lillestrøm vant over Start ! Endeliiig grier lsk å vinne, syntes dem har spilt ganske dårlige i år.. Jeg pleier som regel å være på lsk kamper, men dem har spilt så dårligt i år så derfor har jeg ikke vært der på en godt stund. Og nå som jeg først egentlig skulle dra dit, men dro ikke pga hodepine, nei da vinner dem.. Jæjæ, er glad dem vant jeg !

Snakkes  :)


Holder du med lsk ?
syntes du dem har spilt dårligt i år ?
Ut på tur aldri sur

Hallo

I dag har vi/jeg som sagt kjørt atv og vært ute i skogen. Når regnet kom da gikk vi inn for å spille litt ludo, hvor da JEG vant, haha, og da ble de andre sure.. pfff ikke min skyld at jeg er så pro, neida men ja dem ble sure. Nå skal vi spise middag, men her er noen bilder av dagen.


Kjørt atv før ?
syntes du det er gøy ?

hmm.

Hallo :)


Nå har jeg nettopp stått opp og vi skal snart spise lunsj. Det er ganske vått ute, men vi skal nok ut å kjøre atv etterpå uansett. Egentlig så greier jeg ikke å blogge nå, fordi søstra mi på 9 og kusina mi på 5 løper rundt som noen tullinger og skriker.... så ja vi snakkes !

Noen andre som har slitsome barn i familien ? -.-'endelig..

Hallo

Da har jeg kommer på hytta! Det tok sin tid ja, det var skikkeliiiiig lang kø. Hater å sitte i kø altså.. Jeg å søstra mi kjeda oss litt sånn veldig egentlig, men men..
 
Også er det skikkelig dårlig nett her oppe, så det tar seriøst hundre år å laste opp noe, eller å være på msn, da er det nesten ikke noe gøy å være på pc'en egentlig.. Jajja, men her er noen bilder av oss i bilen.

Er ikke gøy å sitte i kø, eller hva syntes du ?

snakkes ! :D


skolen er blææææh

halluuu ! :)


idag var jeg på skolen igjen, vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, vi starta med å ha språk, også hadde vi samf prøve, så matte, også lekte vi i siste time ! love it. hahahh.. jaja, nå skal jeg snart pakke også skal vi dra. har egentlig ikke så veldig mye å skrive om nå, så vi snakkes :)hihi, tegna denne i matte timen (a)


øøh?

Jauda, ligger i sengen å ser på tv og kjedeeeer meg, er ikke så veldig trøtt egentlig.. men jeg MÅ sove fordi i morgen da skal jeg på skolen ! booring.. jæjæ, har hatt besøk av farmor i dag faktisk, å i morra da blir det vel en tur på hytta hennes også. jeg tror jeg kan blogge selvom jeg er på hytta så da kan jeg legge ut noen bilder av hvordan det er der. hytta er ved Storsjøn vis dere vet hvor det er da. det er ganske fint der egentlig. jaja, men dere skal få se bilder i morra eller på lørdag ! Men nå må jeg legge meg.


snakkes :)

uten sminke og greier.. hahahaa

kosestund i sofaen

slækk.. neeeh ? Har ligget på sofaen i nesten heele dag. Ingenting å gjøre når man er hjemme hele dagen. Var altså ikke på skolen i dag heller, formen var ikke helt på topp.. Jæjæ, nå ser jeg på tv og koser med pusekatten min. aww (a) Når pusen min koser seg så suger den på øreflippen min, hahaha


stygge pc !!

Jeg har nå hatt denne pc'en jeg har nå ( fujitsu siemens) i snart 2 år, og jeg er D**TT lei.. Det er så mye tull med den hele tiden og det orker jeg ikke lenger. Jeg HATER DEN. Den har vært på repp men den er fortsatt tullete.. Derfor vil jeg nå kjøpe en nye. Er ikke helt sikker på hvem jeg vil ha, men jeg tror det blir en toshiba til ca 4500 kr.Vet dere om noen andre pc'er som er bra ?


chilleeeern

jauda, nå ligger jeg i senga til søstra mi å ser på tv. Hun har nettopp kjøpt en ny tv 42t, så den er ganske stor ja. hmm, har ikke skjedd så mye i dag egentlig. Jeg har settet opp ny komode på rommet mitt, også har vi fikset rommet til søstra mi, det ble fint ! hihi. Formen min er mye bedre nå så jeg turer nok på skolen i morgen. Vi starter 08:00 og slutter 11:10, så vi har ikke så veldig lang dag da.


Rommet til søstra mi


hihi, nå må jeg se ferdig paradise danmark, snakkes !
jeg vil ha sånn

Ja, da har jeg vært syk siden mandags kveld, ikke gøy.. Det er ikke akkurat så mye å gjøre når du er hjemme hele dagen, så da blir det til at jeg loker på pc'en eller ser på tv, hihi. men uansett, det jeg skulle si var at jeg nå i mange uker har sett etter en søt liten hund jeg kan kjøpe ! Jeg har nå kommet frem til at jeg vil ha en Pomeranian. De er skikkelig søte, og små ! Jeg vet det er styr med å gå tur før skolen, etter skolen, osv osv.. meeen jeg greier ikke å si nei til en så søt hund. Jeg er ikke helt sikker på om jeg vil ha gutt eller jente.. men en Pomeranian det vil jeg ha !
Her er noen bilder av hunderasen :


hva syntes du om denne rasen ?
søte ikkesant?
Herreguuuuuuuuud, se hvor søt denne er !


nye ting er alltid gøy

Nå har jeg endelig bestilt nytt sengesett og nye puter, jeg skal også snart bestille sminkebord og ny komode. jeg skal nemlig snart pusse opp rommet mitt. hihi, kan ikke vente !  jeg er litt usikker på hvilken farge jeg skal ha på rommet mitt, det eneste jeg vet er at det skal være lyst.
Hvilke farger liker du på soverom?
noen ideer til hvordan rommet mitt kan bli ?
stress ? ja..

etter å ha stresset med å finne konf klær, sko, pynt til bordet osv, ble det bra til slutt! jeg hadde en utrolig fin dag med familie og venner.
Jeg ble konfirmert søndag 05.09.1020 å her er det noen bilder fra dagen.


Har du konfirmert deg enda, eller skal ?


Blogg

jadda, da var jeg tilbake, haha.. jeg skal prøve å blogge når det er noe som skjer, kanskje det blir flere bilder å ikke så mye tekst.. vi får se. er ikke sikkert jeg kommer til å blogge hver dag, men hvis dere har noe dere vil jeg skal blogge om så kan dere bare skrive til meg, så får vi se hva jeg finner på,  hmmm da snakkes vi :)


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

pernilletorsvik

pernilletorsvik

15, Skedsmo

Hei jeg er en jente på 15 år, som skriver om det som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits