januar 2011

bilder

Her er noen bilder fra turen!
Bildene sier mer enn 1000 ord !Marte & meg


Søte marte :D


Nei, jeg vet ikke hva jeg gjør :L
jeg sover ikke! bare slapper av :D


- snakkes

med klassen

Hallo

nå sitter jeg på hytta med hele klassen. Vi har sånne leker, haha. kos da. når vi kom opp lagde vi taco og fikset rommene. litt senere gikk vi ut i mørket og akte. det var seriøst helt svart ute! så ikke en dritt altså! haha

jajaa, men nå skal  jeg kose meg med klassen, blogges!


meg og marte på thelolcam.com. hahah-snakkes

Søndag.

Hallo.

Fikk ikke blogget i går pga var på trening, også dro jeg til en venn etter det. Jeg og Marte skulle sove hos Kristine, det var kjempe kos. Hun hadde laget god middag til oss og ordnet opp! litt senere på kvelden kom noen andre venner, vi koste oss kjempe masse. Skal se om jeg får lagt ut noen bilder senere.

Men nå må jeg forte meg å pakke til klasseturen. Vi skal på en hytte og kose oss! Skal være der til i morgen, så vi er ikke der så lenge, men bli kos uansett!

Hva har du gjort i helgen?
Har dere klasseturer?


- snakkes

800 ord, sa du ?

Hallo

sitter nå å skal skrive ferdig norsk opg, som egentlig skulle vært ferdig til i dag, men tror de fleste leverer på mandag, så da er jeg ikke den eneste! Skal nemlig skrive 800 ord om fredsprisvinneren Liu Xiaobo.

Er ikke lett egentlig, først må jeg lese alt om han, så kan jeg begynne med å skrive.. + at det er 800 ord, syntes det er litt mye jeg.. hmm, jaja

Syntes du han skulle blitt fredsprisvinner ?
Eller vet du kanskje ikke noe om han?


-snakkes

hva er en fjortis ?

Hallo

Noen mener at man er fjortis hvis man har blondt hår og bruker sminke, noen mener man er fjortis hvis man blir full på en smirnoff ice, noen mener man er fjortis hvis man drar på fester og drikker, noen mener at man er fjortis hvis man tar masse bilder av seg selv. Men hva er egentlig en fjortis?

i følge wikipedia er en fjortis beskrevet som dette :

''Fjortis er en uhøytidelig betegnelse på en person i begynnelsen av tenårene, preget av den kroppslige og følelsesmessige overgangen i puberteten. Uttrykket brukes særlig om jenter på rundt fjorten år med en personlighet og atferd som er veslevoksen, barnslig og fnisete, energisk, opprørsk, bedrevitende og motbydelig'' 

Hvordan vil du beskrive en fjortis?
Er man fjortis hvis man har blondt hår og bruker sminke?


- snakkes

outfitGenser - H&M
tights - bikbok
tøfler - vet ikke

jeg vil ha!

Hallo.

Har du noen gang sett på nettsider og funnet klær og sko som du vil ha, uten at du har penger til det? hmm, det har jeg. Har gjort det i nesten hele dag faktisk, siden jeg er syk og er derfor hjemme fra skolen..  Har sett på mange nettsider i dag, sett på kjoler, sko, jakker og slikt. Men har ikke penger til det akkurat nå.. hmm jaja.

Vet du om noen nettsider med fine klær og sko?
Hva syntes du om bildene?

- snakkesBlondt vs brunt.. ?

Hallo

Har litt lyst til å farge håret mitt blondt igjen, men er litt usikker, fordi det sliter sånn på håret.. Har hatt brunt, blondt, brunt, blondt osv osv osv mange ganger! såee.. hmm her er noen biler av meg siden 5 klasse. Ja, jeg var en liten fjortis! sånn er det.

5 klasse


6 klasse eller noe.


7 klasse?7 klasse


8klasse


9klasse


Jadda, sånn kan det gå.

Og her kommer noen bilder av meg med brunt hår :

9 klasse


Slutten av 8 klasse


10 klasse


8 klasse tror jeg


Haha, drit i hvordan jeg ser ut på bildene, tenk på håret !
Hvilken farge syntes du jeg kler best ?

- Snakkes

nytt hull

Hallo

Har nettopp trent på sats med Andrea for første gang ! vi skal nemlig starte å trene der, så vi hadde prøvetime i dag. Det var ganske gøy egentlig, haha.
Før treningen var jeg på senteret med Andrea for å bare ha noe å gjøre. Vi fant ut at vi skulle snakke med en frisør om noe hår greier og sånt, så vi dro til en frisør like ved senteret. Når vi kom dit så snakka vi litt med dem som jobbet der, så dro vi igjen.. 3 min senere fant jeg ut at jeg skulle ta nytt hull i øret, så det ble til at vi dro til bake sånn at jeg OG Andrea kunne få ta hull. Jeg har hatt lyst til å ta hull der lengeeeee, men har trodd at det skulle gjøre så vondt, men det gjorde det ikke.

Hva syntes du ?ny pus

Hallo.

Vi kjøpte en ny katt for ca 2 uker siden, vi kjøpte den fordi den ikke kunne bo der den bodde før. Så da har vi nå 4 katter igjen, siden Saffran har flyttet.. anyway hun Cascada er skikkelig kosete! hun klatrer på meg og koser med håret mitt og koser skikkelig. haha, litt søtt da

Har du dyr?
isåfall hvilket dyr ?- snakkes

øving eller tulling ?

Hallo !

I dag etter skolen dro jeg, Patrick og Andrea hjem til Fredrik for å øve til RLE-prøven som vi har i morgen.. hmm.. og vi trodde vi skulle øve mye ? jaddaaa! vi tulla nesten hele tiden, men vi fikk jo øvd litt da! helt til jeg greide å helle ut cola på pc'en og øve arkene.. Endte med at vi loka på thelolcam på facebook. HAHA, jeg dør :L

Haha, noen som koser seg!
bedre enn å øve på rle..

-snakkes

Ny header !


Da var det vel på tide med nytt design? jauda, fikk KristineGulden.blogg.no til å lage en for meg, siden hun er så flink til sånt, hihii..

Har vært dårlig på blogging (igjen) men som jeg har sagt før jeg blogger når jeg har noe å blogge om.

Hva syntes dere om bildet ?


- snakkes

pernilletorsvik

pernilletorsvik

15, Skedsmo

Hei jeg er en jente på 15 år, som skriver om det som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits