Blogg

blogge eller ikke ?

Hallo.

som dere ser så har jeg ikke blogget på en lang stund, er litt lei egentlig.. såå vet ikke om jeg kommer til å blogge mer heller. Kan hende jeg blogger noen ganger, men kommer ikke til å blogg ofte, så da er det sagt!

Hva syntes du om det ?


bilder

Her er noen bilder fra turen!
Bildene sier mer enn 1000 ord !Marte & meg


Søte marte :D


Nei, jeg vet ikke hva jeg gjør :L
jeg sover ikke! bare slapper av :D


- snakkes

med klassen

Hallo

nå sitter jeg på hytta med hele klassen. Vi har sånne leker, haha. kos da. når vi kom opp lagde vi taco og fikset rommene. litt senere gikk vi ut i mørket og akte. det var seriøst helt svart ute! så ikke en dritt altså! haha

jajaa, men nå skal  jeg kose meg med klassen, blogges!


meg og marte på thelolcam.com. hahah-snakkes

Søndag.

Hallo.

Fikk ikke blogget i går pga var på trening, også dro jeg til en venn etter det. Jeg og Marte skulle sove hos Kristine, det var kjempe kos. Hun hadde laget god middag til oss og ordnet opp! litt senere på kvelden kom noen andre venner, vi koste oss kjempe masse. Skal se om jeg får lagt ut noen bilder senere.

Men nå må jeg forte meg å pakke til klasseturen. Vi skal på en hytte og kose oss! Skal være der til i morgen, så vi er ikke der så lenge, men bli kos uansett!

Hva har du gjort i helgen?
Har dere klasseturer?


- snakkes

800 ord, sa du ?

Hallo

sitter nå å skal skrive ferdig norsk opg, som egentlig skulle vært ferdig til i dag, men tror de fleste leverer på mandag, så da er jeg ikke den eneste! Skal nemlig skrive 800 ord om fredsprisvinneren Liu Xiaobo.

Er ikke lett egentlig, først må jeg lese alt om han, så kan jeg begynne med å skrive.. + at det er 800 ord, syntes det er litt mye jeg.. hmm, jaja

Syntes du han skulle blitt fredsprisvinner ?
Eller vet du kanskje ikke noe om han?


-snakkes

hva er en fjortis ?

Hallo

Noen mener at man er fjortis hvis man har blondt hår og bruker sminke, noen mener man er fjortis hvis man blir full på en smirnoff ice, noen mener man er fjortis hvis man drar på fester og drikker, noen mener at man er fjortis hvis man tar masse bilder av seg selv. Men hva er egentlig en fjortis?

i følge wikipedia er en fjortis beskrevet som dette :

''Fjortis er en uhøytidelig betegnelse på en person i begynnelsen av tenårene, preget av den kroppslige og følelsesmessige overgangen i puberteten. Uttrykket brukes særlig om jenter på rundt fjorten år med en personlighet og atferd som er veslevoksen, barnslig og fnisete, energisk, opprørsk, bedrevitende og motbydelig'' 

Hvordan vil du beskrive en fjortis?
Er man fjortis hvis man har blondt hår og bruker sminke?


- snakkes

outfitGenser - H&M
tights - bikbok
tøfler - vet ikke

jeg vil ha!

Hallo.

Har du noen gang sett på nettsider og funnet klær og sko som du vil ha, uten at du har penger til det? hmm, det har jeg. Har gjort det i nesten hele dag faktisk, siden jeg er syk og er derfor hjemme fra skolen..  Har sett på mange nettsider i dag, sett på kjoler, sko, jakker og slikt. Men har ikke penger til det akkurat nå.. hmm jaja.

Vet du om noen nettsider med fine klær og sko?
Hva syntes du om bildene?

- snakkesBlondt vs brunt.. ?

Hallo

Har litt lyst til å farge håret mitt blondt igjen, men er litt usikker, fordi det sliter sånn på håret.. Har hatt brunt, blondt, brunt, blondt osv osv osv mange ganger! såee.. hmm her er noen biler av meg siden 5 klasse. Ja, jeg var en liten fjortis! sånn er det.

5 klasse


6 klasse eller noe.


7 klasse?7 klasse


8klasse


9klasse


Jadda, sånn kan det gå.

Og her kommer noen bilder av meg med brunt hår :

9 klasse


Slutten av 8 klasse


10 klasse


8 klasse tror jeg


Haha, drit i hvordan jeg ser ut på bildene, tenk på håret !
Hvilken farge syntes du jeg kler best ?

- Snakkes

nytt hull

Hallo

Har nettopp trent på sats med Andrea for første gang ! vi skal nemlig starte å trene der, så vi hadde prøvetime i dag. Det var ganske gøy egentlig, haha.
Før treningen var jeg på senteret med Andrea for å bare ha noe å gjøre. Vi fant ut at vi skulle snakke med en frisør om noe hår greier og sånt, så vi dro til en frisør like ved senteret. Når vi kom dit så snakka vi litt med dem som jobbet der, så dro vi igjen.. 3 min senere fant jeg ut at jeg skulle ta nytt hull i øret, så det ble til at vi dro til bake sånn at jeg OG Andrea kunne få ta hull. Jeg har hatt lyst til å ta hull der lengeeeee, men har trodd at det skulle gjøre så vondt, men det gjorde det ikke.

Hva syntes du ?ny pus

Hallo.

Vi kjøpte en ny katt for ca 2 uker siden, vi kjøpte den fordi den ikke kunne bo der den bodde før. Så da har vi nå 4 katter igjen, siden Saffran har flyttet.. anyway hun Cascada er skikkelig kosete! hun klatrer på meg og koser med håret mitt og koser skikkelig. haha, litt søtt da

Har du dyr?
isåfall hvilket dyr ?- snakkes

øving eller tulling ?

Hallo !

I dag etter skolen dro jeg, Patrick og Andrea hjem til Fredrik for å øve til RLE-prøven som vi har i morgen.. hmm.. og vi trodde vi skulle øve mye ? jaddaaa! vi tulla nesten hele tiden, men vi fikk jo øvd litt da! helt til jeg greide å helle ut cola på pc'en og øve arkene.. Endte med at vi loka på thelolcam på facebook. HAHA, jeg dør :L

Haha, noen som koser seg!
bedre enn å øve på rle..

-snakkes

Ny header !


Da var det vel på tide med nytt design? jauda, fikk KristineGulden.blogg.no til å lage en for meg, siden hun er så flink til sånt, hihii..

Har vært dårlig på blogging (igjen) men som jeg har sagt før jeg blogger når jeg har noe å blogge om.

Hva syntes dere om bildet ?


- snakkes

til pernilleeeee &#9829

kjære bloggen til snuppah. 

For dere som ikke vet dette så er det veldig viktig at dere leser og skjønner meg (aa'

jaa, hun er da en vennine som jeg har kjent siden vi gikk i bleia + hun er jo i familen min .. så da er det jo ikke så rart at du er som en søster som er nysgjerrig og vil vite det meste, lille spørre pernille . tihi .. Men du er herlig da, pusiii . Du er så utrolig herlig som får vite det meste av meg hvertfall , ekke så rart når du betyr så mye som du gjør daa ! (a' du betyr så utrolig mye for meg, siden du vil hjelpe meg med alt du kan! awwww (aaa'  du er super duper peeeeen og jeg misunner deg såååå mye . ouff ;oo

Vi har så utrolig mange koselige minner : kan jo nevne noen da (aa' 
: Dønnaaaaaa   -    overnattingene   - treningene   - kampene   - camping   -   og masse masse mereeee, du aner ikke hvor kooos det er å være med deg, det blir liksom chill tiid av å være med deg, bestiieee.. bare legge seg i senga og sitte på pcen , æææ så chill (aa' men jææææ ..

 

Bloggen din :
jeg digger digger digger digger bloggen din, bebbiiii -  du er så utrolig flink til å blogge selvom det ikke er like mye i hvert innlegg elr video .. men ææ du skal hvertfall vite at jeg digger den, og håper du fortsetter en stund og blogge .. du har så utrolig mye lesereeee og det sier jo at du er flink og at folk liker å lese den..!!

 

men jæææ, chaaaaaaaaaaaaaaauooo
- Carina krogh ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
nuss nuss

Wohoo

Hallo !

Nå sitter jeg med lue, ullundertøy, flisgenser, ullsokker og har pakket meg godt inn i et teppe meen jeg fryser selvom.. Tror faktisk jeg begynner å bli dårlig.. Har vondt i kroppen, hodet, er kvalm osv..
I dag måtte jeg stå opp kl 08:20 fordi jeg måtte fikse meg før jeg skulle stå på slalom med en venninne og familien hennes. Vi hadde det skikkelig gøy og koste oss masse! Men det kunne sikkert ha vært LITT varmere. haha. Når jeg kom hjem i 13:30 tiden, la jeg meg på sofaen for å slappe av litt, trodde egentlig jeg skulle slappe av i en time ellerno, men neida, sov i ca 4 timer.. Så nå sitter jeg her da.. Med vond kropp osv..  Tenkte jeg skulle se på sex and the city 2 nå!

Har du sett denne filmen før?

Hva har du gjort i dag ?


- snakkes

romjula.

Hallo.

Lenge siden sist nå! Som jeg har sagt før så har jeg ikke så mye å blogge om.. så jeg blogger når jeg føler for det :)

Julen min har vært fin hittil. Har kost meg masse med familie og venner. I går var jeg på middag med familien min hos bestefar, det var utrolig koselig. I morgen skal jeg til Varingskollen å stå på slalom for første gang etter at snøen la seg, så det gleder jeg meg til!
Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra jula!

Beauty koser seg på julaften


På kino :D


Dere får ha en fin romjul og kose dere masse!

- snakkes.snart jul ?

Nå er jeg skikkelig klar for jul!
Husker sist jul liksom, og det føles som om det var for 2uker siden! tiden flyr sykt for! Snart er det 2011, og jeg syntes det nettopp ble 2010. haha. jaja, men jeg gleder meg.

Er du klar for julen ?
Hunden Findus! (Til ettertanke)

Fant denne teksten her på facebook, og begynte å tenkte litt! Begynte faktisk å gråte. Syntes så synd på sånne hunder som kommer til et fint hjem og har det helt topp! men etter noen år blir dem kasta ut, enten kommer til ny familie, eller sånn som Findus.. 

(Dere burde lese dette!)

Som valp underholdt jeg deg med mine narrestreker og fikk deg til å le. Du kalte meg ditt barn, og på tross av en del gjennomtygde sko og et par ødelagte pynteputer ble jeg din beste venn. Når jeg hadde vært umulig sa du til meg med løftet pekefinger "hvordan kunne du gjøre det?", men så lot du deg formilde og klødde meg på magen.

 

Det tok litt lenger tid enn forventet for meg å bli renslig fordi du hadde det fryktelig travelt, men vi samarbeidet om saken. Jeg husker nettene i sengen, hvor jeg trykket nesen min inn mot deg og lyttet til dine betroelser og innerste tanker, og jeg var overbevist om at livet ikke kunne bli bedre. Vi gikk lange turer og løp i parken, kjørte bil og stoppet for å spise is (jeg fikk kun kjeksen," is ikke er bra for hunder" sa du)

 

Jeg gikk lange turer i solen, mens jeg ventet på at du skulle komme hjem sent på dagen. Litt etter litt begynte du å bruke mer tid på ditt arbeide og din karriere og mer tid på å lete etter en menneskevenn.

 

Jeg ventet tålmodig på deg, trøstet deg i kjærlighetssorg og skuffelser, skjelte deg aldri ut for dårlig dømmekraft, men tumlet rundt av glede når du kom hjem- også da du ble forelsket. Hun som nå er din hustru er ikke et "hundemenneske" ? allikevel bød jeg henne velkommen til vårt hjem, prøvde å vise henne hengivenhet og lystret henne. Jeg var lykkelig, fordi du var lykkelig.

 

Så kom menneskebabyene, og jeg delte din begeistring. Jeg var oppslukt av de små lyserøde vesnene og deres lukt, og jeg ville så gjerne også ta meg av dem. Men hun og du var redde for at jeg kunne komme til å gjøre dem noe, og jeg tilbrakte størstedelen av tiden forvist til et annet værelse eller et hundebur. Åh, hvor jeg allikevel lengtet etter å elske dem, men jeg ble hurtig en "kjærlighetsslave".

 

Etterhvert som de vokste opp ble jeg deres venn. De klamret seg fast i pelsen min og trakk seg opp på vaklende bein, de stakk fingrene i mine øyne, undersøkte mine ører og kysset meg på nesen. Jeg elsket alt ved dem og deres kjærtegn ? for dine kjærtegn var så skjeldne ? og jeg ville ha forsvart dem med mitt liv om nødvendig. Jeg pleide å liste meg inn i deres seng og lytte til deres bekymringer og innerste tanker, og sammen ventet vi på lyden av din bil i innkjørselen..

 

Det var en tid du, hvis noen spurte deg om du hadde hund ? tok frem et bilde av meg ut av lommeboken din og fortalte dem historier om meg. Gjennom de senere år har du bare svart "ja" og skiftet emne. Jeg er gått fra å være "din hund" til "bare en hund", og du bryr deg ikke om å ha utgifter i forbindelse med meg..

 

Nå har du fått et jobbtilbud i en annen by, og du og din familie flytter til en leilighet, hvor det ikke er husdyrtillatelse . Du har truffet den riktige beslutningen for din " familie" , men det var en tid da jeg var den eneste familie du hadde. Jeg var begeistret over kjøreturen inntil vi ankom til internatet.

 

Det luktet av hunder og katter, av frykt og av håpløshet. Du utfylte papirene og sa "Jeg vet du vil finne et godt hjem til henne". De trakk på skulderen og kikket pinlig berørt på deg. De kjente virkeligheten for en middelaldrende hund, selv en med "papirer"

 

Du var nødt til å riste din sønns fingre vekk fra mitt halsbånd, mens han skrek "Nei, pappa! Du må ikke la dem ta hunden min!" Og jeg ble bekymret for ham og for hva du nettopp hadde lært ham om vennskap og lojalitet, om kjærlighet og ansvar og om respekt for alt levende. Du klappet meg på hodet til farvel, unngikk mine øyne og avslo høflig å ta mitt halsbånd og line med. Du hadde en deadline du skulle nå, og det har jeg også nå..

 

Da du var gått, sa de to koselige damene at du sikkert hadde kjent til din forestående flytting måneder i forveien, men ikke hadde gjort noe forsøk på å finne et annet hjem til meg. De ristet på hodet og sa "Hvordan kunne du gjøre det?"

 

De er så oppmerksomme ovenfor oss her på internatet som travle hverdager tillater. De fòrer oss selvfølgelig, men jeg har mistet appetitten for flere dager siden.

I begynnelsen, når noen gikk forbi løpegården min, sprang jeg til forsiden i håp om at det var deg ? at du hadde skiftet mening ? at det hele bare var en vond drøm..

 

Eller jeg håpet at det i det minste ville være noen som brød seg om meg, en eller annen som ville redde meg. Da jeg innså at jeg ikke kunne konkurrere med de glade hundevalpene der ? uvitende om deres egen skjebne ? som boltret seg frem for å få oppmerksomhet, trakk jeg meg tilbake i et hjørne og ventet..

 

Jeg hørte hennes steg da hun kom til meg mot slutten av dagen, og jeg trasket etter henne gjennom gangen til et annet rom. Et velsignet stille rom. Hun satte meg på et bord og klødde mine ører og sa at jeg ikke skulle være redd. Mitt hjerte banket i forventning om det som skulle skje, men det var også en følelse av lettelse.

 

Kjærlighetsslavens dager var talte. Som det er min natur, var jeg mer bekymret for henne. Den byrde hun bærer veier tungt på henne, og det vet jeg på samme måte som jeg alltid visste hvordan du hadde det.

 

Forsiktig la hun en årepresse om mitt forben mens en tåre trillet nedover hennes kinn. Jeg slikket henne på hånden på samme måte som jeg pleide å trøste deg for så mange år siden. Profesjonelt stakk hun nålen inn i en blodåre..

 

Da jeg merket stikket og den kjølige væsken løpe gjennom min kropp la jeg meg søvnig ned, kikket henne inn i hennes vennlige øyne og mumlet "Hvordan kunne du gjøre det?" Kanskje forstod hun mitt hundespråk , for hun sa  "unnskyld".

 

Hun klemte meg og forklarte fort at det var hennes jobb å sørge for at jeg kom til et bedre sted, hvor jeg ikke ville bli til sidesatt eller mishandlet eller forlatt eller måtte klare meg selv - et sted med kjærlighet og lys så meget annerledes enn dette jordiske sted..

 

Med en siste kraftanstrengelse forsøkte jeg med et haledunk å uttrykke at "Hvordan kunne du gjøre det?" ikke var rettet mot henne..

 

Det var deg, min elskede herre, jeg tenkte på! Jeg vil tenke på deg og vente på deg for evig. Måtte alle i ditt liv vise deg så stor lojalitet <3 <3 <3


Jim Willis 2001
syk

Hallo.

I dag når jeg gikk ut av sengen og skulle kle på meg, fordi jeg skulle på skolen, fant jeg ut at jeg skulle legge meg igjen, siden jeg var så dårlig .Jeg hadde vondt i hodet, magen, ryggen, ja egentlig hele kroppen.. så jeg la meg til å sove igjen. Nå har jeg nesten nettopp stått opp, jeg har laget en kopp med te, fyrt i peisen, så nå skal jeg bare sette meg ned i sofaen med teppe og kose meg.

Hva er dine planer for dagen ?- snakkes


Fordi sofie sa det (a'

video:video00049


Nå funka det ja, 3 timer senere elns.. jadda

hjeeeeelp ?!

Er det noen som vet hvorfor det ikke går ann å laste opp video ?  har prøvd i ca 2 timer nå, og det funker IKKE.. arrrggh..Bilder fra i dag.ooooj, hei på deg. Tentamen er kuuul !


Kristine søtaa.


Har ikke gjort en dritt i dag, men nå er Marte her, så nå skal vi koseee oss ! (a)<3

- snakkes

kom med noe da vel

video:video00046


Marte og meg.

video:video00044


16 ting du sikkert ikke visste om meg.

16 ting du sikkert ikke visste om meg.

1. Mellomnavnet mitt er Malen.

2. Jeg er ofte på msn.

3. Jeg har to søstre.

4. Jeg elsker isbiter.

5. Jeg elsker å høre på musikk.

6. Hater lekser.

7. Har en hund og 3 katter.

8. Digger å gå med joggebukser.

9. Ser på hotel cæsar.

10. Er ofte på facebook.

11. Holder med Lillestrøm og Liverpool.

12. Liker å sove lengeee.

13. Er kresen på mat.

14. Liker vinteren.

15. Digger skrekkfilmer.

16. Jeg har spilt for Strømmen if og Lillestrøm sk

haha ^^

ja, jeg kjeder meg..


- snakkes

Beauty kos.

Hallo

Nå sitter jeg og Beauty i sofaen og ser på God Kveld Norge og koser oss! Har ikke gjort så mye i dag, var bare en liten tur hos bestemor, ellers så har jeg bare slappet av, og det skal jeg gjøre helt til jeg sovner. thihi
Dere får kose dere i kveld :)

Hva har du gjort i dag ?- snakkes

Forby pels nå !

God kveld.

Sitter å tenker på hvor forferdelige noen mennekser kan være ! Tenk at noen vil være slemme mot dyr bare for å kunne bruke pelsen dems, eller å tjene penger på det! Helt forferdelig spør du meg! Tenk deg å sitte i et bur med mange andre dyr, uten å få mat ellernoe! Da blir det til at dem spiser på hverandre og dem blir også syke i hodet av å sitte i et så trangt bur med så mange andre!!

Skjønner ikke at folk gidder å kjøpe jakker eller andre ting med ekte pels. Hvis ingen hadde kjøpt pels, da hadde dem kanskje sluttet med dette ! Blir skikkelig sur av å tenke på det!
Det var noen som sendte meg en video av noen dyr som ble filmet mens dem satt i bur og hadde det vondt, men jeg greide ikke se ferdig videoen fordi det er helt sykt å se på!
HELT SYKT!!!

Hva er din mening om dette ?
Her ser du en som har mistet et øre!


=

Syntes at dem som kjøper pels burde tenke på hvordan disse dyrene har det! dem har faktisk et liv, med følelser og tanker!..fredaaag

Hallo

Lite blogging i det siste må jeg si! hmm. jaja. i dag er det fredag, det vil si kose kveld ! sliten etter en lang uke.. i kveld skal jeg bare se på tv og fikse litt på rommet osv. må kanskje flytte alle tingene min fra rommet inn i stua mi.. pga fukt på rommet. arrrrgg.. men først skal jeg kose litt med Beauty, gå tur og slikt !

Hva skal du i kveld da?- snakkes

Hjemmearbeidsdag !

Hallo

I dag har jeg og Maiken jobbet sammen på arbeidsdagen. Oppgaven var å ta bilde av et nytt hus og et gammelt, også skulle vi skrive litt om det osv.
Dagen i går avsluttet med å reise til min kjære pappa, fordi han ble nemlig 38 år! så grættis, thihi. jaja, etter bursdagen dro jeg til Maiken, siden jeg skulle sove der pga dagen i dag. Når vi ble ferdige med oppgaven i stad så dro jeg og Maiken ut for å møte Sondre og Andre. Vi loka litt rund på senteret også var vi en del ute.

Nå resten av dagen så skal jeg, kjede meg, kjede meg, kjede meg OG hmmm. gå tur med Beauty !

Hva har du gjort i dag ? :)
Ehhhm, ja jeg kjeder meg ja.. :)

- snakkes


my baby !

Noen bilder av min baby.


Søsteren til Beauty og Beauty


Mamma har strikket genser
Nettopp badet


- snakkesis ?

Hallo.

Har du noen gang laget din egen is ved å blande saft og sette den i fryseren ? Det har jeg! Har gjort det helt siden jeg var liten. Og nå har jeg starta med det igjen, haha. Det er sånn at når jeg jeg først har laget en, så må jeg lage fler.. hihi


Laget sånn is før ?


Denne er ikke helt ferdig da, menmen

- snakkes

Beauty.

Hallo

i dag etter skolen fiksa jeg og mamma noen små ting før vi dro for å hente Beauty. Bilturen gikk kjempe bra, hun gråt ikke noe, hun sov faktisk nesten hele veien. Når vi kom hjem ble hun kjent med kattene. Hun ene katten ble sur, mens de to andre syntes det var helt greit. Beauty har nå sovet masse, spist og lekt !


Dårlige bilder, jeg vet !

- snakkesHundeting

Hallo.

I går fikk jeg tingene jeg hadde bestilt til Beauty! Har ganske mye leker osv fra før av, men tenkte hun kunne få noe helt nytt.
- snakkes

søndagskveld

Hallo.

Nå har jeg nettopp dusjet og gjort klar en stor kopp te! Skal nemlig se på tv, drikke te og spise boller med mamma og Annabel. I dag har jeg gjort klart alt som hunden trenger her hjemme, så nå er alt klart til hun kommer! Greier snart ikke vente lenger! Men har enda ikke funnet navn.. men tror det blir Beauty eller Happy.

Beauty eller Happy ?


- snakkes

Gleder meg skikkelig !

Hallo.

På torsdag skal jeg hente hunden på bilde nr 2 ! Gleder meg skikkelig nå altså. Nå prøver jeg å finne ut hva henne skal hete. Har tenkt litt på Beauty, Candy, Happy, Selma osv. Trodde ikke det skulle være så vanskelig å velge hunde navn, men DET ER DET!! Det er liksom et navn du skal bruke i maaange år, så man må tenke seg nøye om !

Noen fine jente navn du vet om ?
- snakkes


Hvem av dem ?

Hallo.

I dag har jeg vært på Hemnes for å se på valper, papillon valper. Jeg skal nemlig kjøpe en av dem! Husker jeg skrev jeg trodde jeg ville ha pomeranian, men det blir papillon. Valget står nå mellom 2 jenter, begge er utrolig søte. Greier ikke helt å velge..


Hvem av disse er søtest ?
Hvem hadde du valgt?


Jente nr 1Jente nr 2


Klassebildet

Hallo.

Fikk Klassebildet mitt og bilde av hele klassen her for noen dager siden, og jeg skal si deg at det tok sin tid ja ! tok over 6uker, men på lappen stod det at det ville ta ca 2 uker..BULLSHIT.. jaja..

Sånn ble bildet :


Klassen min :


- snakkes
Knerten gifter seg

Hallo.

I dag har jeg vært med tante og fetteren min på kino, vi så knerten gitfer seg. Den var ganske søt da. Har ikke gjort så mye i dag egentlig, men nå skal jeg fikse et stoooort glass med isbiter og nerde pc! hihi.

Uffameg det er skole i morgen... Føler at jeg ikke har fått gjort en dritt i ferien egentlig, også er det plutselig skole igjen.. huff.. men jaja


Har du sett den ?

Hva skal du i kveld ?


- snakkes

italiensk gryterett

Hallo.

Nå har jeg nettopp spist middag med mamma, Annabel og Marius. Vi spiste italiensk gryterett. mmmh. Senere i dag skal vi kose oss med og se på filmen Imagine that, med eddie murphy.

Btw. Filmen jeg så i går var ganske bra. Dere burde se den!


Liker du italiensk gryterett ?
Hva skal du i kveld ?


- snakkes

søte små !

Hallo

Nå sitter jeg på gulvet hos tante og koser med valpene. Hunden hennes fikk valper for noen dager siden, så de er utrolig små, og søteee ! Hun fikk 3 gutter og 1 jente. Tante skal ta vare på jenta også selger hun de andre. Rasen heter dvergpinscher.

Er dem ikke søte?
Har du hund ?

- snakkes


Film kveld

God kveld i stuen!
(eller hvor du er)

Nå har jeg settet meg godt til rette i sofakroken og skal sette på filmenThe Haunted Mansion. Med hovedrolle Eddie Murphy. Har hørt at den er utrolig bra, så jeg gleder meg masse til å se den ! Jeg digger Eddie Murphy, og syntes alle filmene jeg har sett med han er bra, så gleder meg til å se denne også!


Har du sett The Haunted Mansion?
Liker du Eddie Murphy ?Eddie Murphy
- snakkes


HJEMME!

Hallo.

Ja da var jeg hjemme igjen! Trodde jeg skulle komme hjem på onsdag, men neida her kommer vi hjem på fredag... hmm. Har ikke gjort så veldig mye egentlig, har slappet av og ryddet i et hus. Vi skal nemlig leie hus der oppe sammen med onkelen min. Vi vil ha noe for oss selv, siden vi nå har pleid å være på hytten til farmor. Neste helg skal vi vaske og rydde mer. 
Men nå skal jeg slappe av med pc'en min !

Hva har du gjort i høstferien da?


- snakkes


Dagen i dag

Hallo.

Nå etter en lang dag kan jeg endelig slappe av. I dag sov jeg vel til kl 12:51, også så jeg og Annabel på film. Litt senere dro vi ut i skogen på en skogstur, vi gikk en sånn sti som gikk rundt et stort vann. Vi har også vært i sentrum i dag, altså Rena. Det er ikke så veldig stort, men dem har det vi trenger, i dag skulle jeg nemlig ha isbit poser, fordi jeg hadde spist opp alle isbitene som var her. Så nå venter jeg på at dem skal bli ferdige! mmmh.

Etter middagen, så dro vi ut med båten, og vi fisket litt (vi fikk ikke noe fisk) Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, og vente til jeg blir så trøtt at jeg sovner..


Hva har dere gjort i dag ?
- snakkes

æsje vær.

Halloo

Nå har jeg nesten nettopp stått opp, spist frokost, og snart klar til å ta en VARM dusj. Du skjønner det er så kaldt her, pappa og alle de de andre dro ut med båten, og jeg var igjen i hytta uten noe varme, joda, det var det, men uansett så var det kaldt ! Så nå har jeg fyret i ovnen, så det skal bli godt og varmt ! Akkurat nå sitter jeg UTE pga så dårligt nett inne.. fryser i hjeeeel. Fordi det er ikke akkurat en skinnene sol som varmer her nå, det er grått og litt regn.. jadddaa !

Hva har dere gjort hittil i høstferien ?

- snakkes

Blogger

Hallo

Jeg lurer på om dere kan kommentere under og skrive deres blogg, eller noen andre blogger dere leser. Jeg trenger nemlig noen nye blogger å lese, siden jeg leser de samme hele tiden. Så derfor blir jeg glad om dere skriver noen blogger til meg.

Vet dere om flere, så bare kommenter ? :)


- snakkes

lite å gjøre

Hallo

Nå sitter Petter (fetter) Annabel (søster) og jeg i hytta og hører på musikk. Det er ikke så veldig fint vær ute så vi orker ikke å være ute. Det regner ikke med det er veldig grått. Pappa og onkel er ute og fisker, noe som ikke vi gidder... Når dem kommer tilbake så skal vi lage taco, så det blir digg. haha. Er egentlig ikke så mye å gjøre her, sitter å kjeder oss, også er det så syyyykt treigt nett her, så jeg gidder ikke sitte på pc'en heller..


Hva gjør du på hytta ?

Noen ide til hva jeg kan gjøre?
- snakkes

Da drar jeg.

God morgen.

Nå jeg er ferdig pakket og snart klar til å dra på hytta. Som sagt så vet jeg ikke om jeg får blogget så mye, men vi får se da. Jeg kommer hjem på onsdag tror jeg. Når jeg kommer hjem så skal jeg kanskje overnatte hos Kristine, så det blir gøy !


Hva skal dere i høstferien?- snakkes

Spørsmålsrunde del 3. osv..

video:video00013


overskrift

Hallo

I dag var det siste skoledag før høstferieeeen ! digg.. Etter skolen så dro jeg og fetteren min hjem til meg og så på tv en stund. Etter det dro vi til han for å spille cod, noe som jeg ikke greier, han drepte meg hele tiden, så jeg gadd ikke spille mer. haha. Vi var litt ute i Strømmen før vi stakk til meg for å spille biljard og høre på musikk. Rundt 20:00 tiden dro pappa, jeg og min lillesøster Annabel for å kjøpe mat på mcdonalds som vi tok med til oldemor, og spiste der. Hos oldemor satt vi bare å snakket i litt over 2 timer.

I morgen i 11-13 tiden så skal vi på hytta, så vet ikke hvor mye jeg får blogget.
Men nå skal jeg spise isbiter, se på tv, så skal jeg legge meg.


Hva har du gjort i dag?

Hva skal du i morgen?


- snakkes

Marte og meg

hallo

I kveld så har jeg vært ute med marte. Vi var på senteret fordi jeg måtte kjøpe meg nye sko. Etter å ha loka rundt på senteret dro vi ut. Vi satt i kinahuska på barne skolen og bare snakket. Det var ganske koselig egentlig, hihi. Nå skal jeg snart legge meg så jeg greier å stå opp i morgen.


Hva har dere gjort i dag?- snakkes

sol og kaldt

Hallo.

Har hatt en fin dag med en sol som skinner som bare det, men det var UTROLIG kaldt. Hadde ikke følelser i tærne. uff. Klassen min kom på 2.plass i bære stafett, haha. 


Har dere hatt en kald dag i dag ?


Nå skal jeg ut en tur,  sååå vi snakkes !aktivitetsdag?

Halloo

I dag etter skolen så dro jeg til en venn, som jeg har vært med til nå, derfor jeg ikke har fått blogget. hihi vi har vært ute i Strømmen og vært litt hos han.
I morgen er det aktivitetsdag i Lillestrøm, det blir nesten det samme som en hel dag med gym. VI skal løpe 60meter'n, kaste spyd, kaste kule, løpe stafett, bærestafett osv osv.. Men jeg har kneskade så jeg får ikke løpt ellernoe sånt, egentlig så gjør det ikke noe at jeg må se på !


Har dere aktivitetsdager?
Hva skal dere i morgen ?


Spørsmålsrunde del 2.

video:video00010


til kristine

hallo

Nå er den nye headeren her ! tusen takk til www.kristinegulden.blogg.no som lagde denne til meg ! hihiHva syntes dere?

jentene på tur !

Halloooo ^^

Jeg og Kristine har i dag hatt photoshoot ! Hun skal nemlig ha noen bilder av meg, fordi hun skal lage ny heder til meg! gleder meg masse til å se den. Etter at vi hadde mange bilder så dro vi på cafe barista. Der kjøpte Kristine noe som ligner på kakao, det var varm sjokolade med krem på toppen ! super gooood. Vi satt der skikkelig lenge å bare pratet.  Det er god stund siden jeg har vært med Kristine nå, så det var skikkelig koselig å være med henne i dag. Utrolig kos ! Hatt en utrolig fin dag !


Hva har dere gjort i dag da?


Utrolig god !- snakkes

Bildene

Hallo

Her kommer bildene !Spørsmålsrunde del 1.

video:video00009


hjemme !

Hallo ^^

nå har jeg nesten nettopp kommet hjem ! det var ikke akkurat så veldig kult på kjeller i dag, vi lærte litt om historien fra kjeller, også så vi mange fly og den snakka om dem. jeg og maiken fikk sitte på med den ene læreren opp til Strømmen igjen, på vei opp så vi marte og kamila, så da stoppet vi å spurte om dem skulle sitte på.
Gry (læreren) slapp av meg og maiken på esso, der tok jeg å maiken masse bilder, HAHA.. men nå skal jeg en tur ut, hade ^^


Kommer bilder etterpå !mmmh

Hallu

Nå sitter jeg å spiser ''kveldsmat''  litago yoghurt ! HAHA.. jaja, jeg skal menlig legge meg snart, så jeg greier å stå opp i morgen. klassen min (b) og (c) klassen skal til lillestrøm i morgen, på kjeller flyplass! kommer bilder i morgen !   hihi


Vært på kjeller flyplass før?- snakkes

jadda..

video:video00006


Da var det gjort !

Hallo

Idag når jeg kom hjem fra skolen så var jeg litt med noen i klassen, også stakk jeg hjem for å sette på extensions. vi brukte ca litt over en time på å få det i. det var kusinen min som satt det i, så tusen takk! har ikke no andre planer for dagen egentlig, får se om jeg turer ut.


Så hva syntes dere ?


- snakkeshelp me ?

hallo

Jeg lurer på om det er noen som vet om et bra video redigerings program ? som dere sikkert har sett så er videone mine drit DÅRLIGE!! så jeg blir utrolig glad hvis noen kan si hvilket jeg burde laste ned! jeg lurer også på om dere kan skrive hvilke sanger dere liker ^^

Nå starer snart mamma mia !
kos dere i kveld, det skal jeg- snakkes

Mamma mia

Halloo

Nå sitter jeg å ser på tv (lite å gjøre) venter på at mamma mia skal starte. Den går på tv 3 kl 21.30 hvis ikke jeg husker helt feil. Har sett den sykt mange ganger før, men den er like fin hver gang! blir liksom aldri lei av den filmen.Hva skal du i kveld ?
Sett mamma mia før?


Kos

hejooo

Nå har jeg og mamma baket boller, mens vi hørte på musikk ! vi har også laget cappuccino og te ! så da var det bare kosen igjen. det er å spise dem ! hihi

Hva har du gjort i dag ?
liker du boller?


Den ser tørre ut, men det var dem ikke !Dagen hittil har vært topp! ha en fin dag:)

- snakkes


Love

when you love, you get hurt.
when you get hurt, you hate.
when you hate, you try to forget.
when you try to forget, you start missing.
and when you start missing..
you'll eventually fall in love again...


Noen som kjenner seg igjen i dette ?hair extensions.

Hallo

Nå har jeg nettopp dusjet, og sitter i sofaen med pc'en og en kopp med isbiter. mmmmmh. spiser ca 2-3 kopper med isbiter om dagen. så ja jeg elsker isbiter. hihi. i dag så skal jeg en tur til kusina mi for å sette på hair extensions.

ikke glem at jeg har spørsmålsrunde ! så bare spør så mye dere vil !


Har du, eller har hatt extensions  ?
Hvor kjøpte du  fra ?


Snakkes

sliten..

Hellu !

Tror kanskje jeg svarer på de spørsmålene jeg har fått til nå, i morgen, siden det er en del. Så hvis jeg får fler så kommer dem på video nr 2. Vi får se hva jeg gjør. Men nå skal jeg legge meg snart, syyykt trøtt. selv om jeg ikke har gjort noe idag, så er jeg utrolig sliten.. 

eeehmmm, lite å gjøre? hmm, JA !ååh, digg !!
Er du sliten etter en lang dag ?

Snakkes da ^^

Spørsmålsrunde

Hallo.

Tenke jeg skulle prøve meg på en spørsmålsrunde.
Så da håper jeg dere kan skrive spørsmål til meg. hihi
Jeg svarer med video til uka ellerno.
snakkes
 

Borte

Hallo.

ja, nå har altså Saffran kommet til en ny familie, håper hun har det bedre der da. Hun er nå på vei til Rena. Der skal hun bo like ved en skog, så da håper jeg hun kan få være mye ute å kose seg masse ! Pusen min ?

Hallo

Min katt med rasen '' Hellig Birma'' har jeg hatt i 4 år. Hun har alltid vært en spesiell katt for meg. Hun er på en måte som et menneske, hun er der det skjer, og får hun ikke viljen sin da blir hun sur. Hun pleide også å følge etter meg uansett hvor jeg gikk. Men nå som vi har fått flere katter i huset, da trives hun ikke lenger. Hun går å freser på alle, hun tisser i sengene, sofaer osv. Man merker at hun ikke har det bra. Så derfor skal vi selge henne ! Noe som er utrolig trist, og vi kommer til å savne henne UTROLIG MASSE! :(  Det kommer noen i dag om ca 2 timer for å se på henne, så da får vi se om hun drar i dag eller ikke.


her er hun kattunge.


Gammelt
Røde øyne..


Snakkes


Random.

Kjeder meg litt sånn veldig nå, så derfor tok jeg noen random bilder ! HAHA


Haha, katta koser seg, derfor suger den på øret mitt..

Header ?

Halloooo :D

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Maiken. Vi har laget milkshake og spist ''rett i koppen'' hahaha, joda.. ehm vi har også laget masse loka videoer, haha. Maiken har laget noen bilder til meg, så nå må dere si hvem jeg burde ha som Header. ?


A ?


B?

C?


Eller D?

Snakkeeeeeeeeees :D

nr 3.

video:video00023


skrivedag..

helluu.

I morgen så skal vi altså ha skrivedag i norsk. Det vil si at vi skal skrive fra kl 08:00 til vi er ferdige. Det er egentlig nesten som en heldags. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive om da, men tror vi skal skrive om hva vi vil jobbe som, og hvordan linjer vi må søke for å komme oss til den jobben.. boooring.. Blir så sliten av å sitte i mange timer å skirve. hmm. jaja

Snakkes: )

Har dere skrivedager ?nr 2.

video:video00019


:)

videoblogg nr 1.

video:video00014


haha :L


hvaa ?

ææææh, sorry men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om ? noen som vet hva jeg kan blogge om ? så skriv til meg ! :D

snakkes :)


Si hva jeg skal blogge om :)


hihi

Hei

Sorry igjen for lite blogging, har skjedd så mye i det siste. Skal prøve å blogge mere !

Har du noen gang opplevd av det er noe du vil ha, noe du angrer på, noe du vil endre på, vil vite hva andre tenker å føler osv.. ?
Det er ikke så lett som å kjøpe en ny jakke når den andre er blitt for stygg. Det er ikke lett å fortelle han/hun hva du føler, det er ikke lett å si det du vil at en person skal vite, det er ikke lett å endre noe du ikke kan ta på.. som f.eks vennskap, kjærlighet,savn osv..
Jeg syns ikke man skal bruke tid på folk som ikke er verdt det, ikke gråt for en gutt/jente, hadde han/henne vært en bra person hadde ikke han/henne i fått deg til å gråte.

Jeg synes også at man ikke skal gi opp det man vil oppnå, man burde satse alt man har vis man virkelig vil noe :)


hehe, vet dette ble dårlig.. menmen..

Noen gang opplevd noe kjipt ?ny farge !

Hallo

Jeg har ikke fått blogget i dag, sorry.. jeg har nemlig spilt kamp i dag, vært ute og fargen håret mitt ! yesda. jaja, laget mitt (lillestrøm) tapte mot fet 4-5.. Også har jeg som sagt farget håret ! det skulle bli brunt, meeeeeen det ble nesten svart ! shiiit ! Jæjæ, jeg får også besøk av Marte Kristin i dag, og hun skal sove her til onsdag, det blir kos.

Snakkes :)

Ny farge, hva syntes du ? :)

Yeeees

Yo, i dag har jeg ikke fått blogget noe, sorry, men har sittet i bilen på vei hjem, ryddet på rommet, ligget på sofaen med hodepine osv.. Dagen i dag har vært slitsom og kjedlig.. Men så var det kamp ! Hvor da Lillestrøm vant over Start ! Endeliiig grier lsk å vinne, syntes dem har spilt ganske dårlige i år.. Jeg pleier som regel å være på lsk kamper, men dem har spilt så dårligt i år så derfor har jeg ikke vært der på en godt stund. Og nå som jeg først egentlig skulle dra dit, men dro ikke pga hodepine, nei da vinner dem.. Jæjæ, er glad dem vant jeg !

Snakkes  :)


Holder du med lsk ?
syntes du dem har spilt dårligt i år ?
Ut på tur aldri sur

Hallo

I dag har vi/jeg som sagt kjørt atv og vært ute i skogen. Når regnet kom da gikk vi inn for å spille litt ludo, hvor da JEG vant, haha, og da ble de andre sure.. pfff ikke min skyld at jeg er så pro, neida men ja dem ble sure. Nå skal vi spise middag, men her er noen bilder av dagen.


Kjørt atv før ?
syntes du det er gøy ?

hmm.

Hallo :)


Nå har jeg nettopp stått opp og vi skal snart spise lunsj. Det er ganske vått ute, men vi skal nok ut å kjøre atv etterpå uansett. Egentlig så greier jeg ikke å blogge nå, fordi søstra mi på 9 og kusina mi på 5 løper rundt som noen tullinger og skriker.... så ja vi snakkes !

Noen andre som har slitsome barn i familien ? -.-'endelig..

Hallo

Da har jeg kommer på hytta! Det tok sin tid ja, det var skikkeliiiiig lang kø. Hater å sitte i kø altså.. Jeg å søstra mi kjeda oss litt sånn veldig egentlig, men men..
 
Også er det skikkelig dårlig nett her oppe, så det tar seriøst hundre år å laste opp noe, eller å være på msn, da er det nesten ikke noe gøy å være på pc'en egentlig.. Jajja, men her er noen bilder av oss i bilen.

Er ikke gøy å sitte i kø, eller hva syntes du ?

snakkes ! :D


skolen er blææææh

halluuu ! :)


idag var jeg på skolen igjen, vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, vi starta med å ha språk, også hadde vi samf prøve, så matte, også lekte vi i siste time ! love it. hahahh.. jaja, nå skal jeg snart pakke også skal vi dra. har egentlig ikke så veldig mye å skrive om nå, så vi snakkes :)hihi, tegna denne i matte timen (a)


øøh?

Jauda, ligger i sengen å ser på tv og kjedeeeer meg, er ikke så veldig trøtt egentlig.. men jeg MÅ sove fordi i morgen da skal jeg på skolen ! booring.. jæjæ, har hatt besøk av farmor i dag faktisk, å i morra da blir det vel en tur på hytta hennes også. jeg tror jeg kan blogge selvom jeg er på hytta så da kan jeg legge ut noen bilder av hvordan det er der. hytta er ved Storsjøn vis dere vet hvor det er da. det er ganske fint der egentlig. jaja, men dere skal få se bilder i morra eller på lørdag ! Men nå må jeg legge meg.


snakkes :)

uten sminke og greier.. hahahaa

kosestund i sofaen

slækk.. neeeh ? Har ligget på sofaen i nesten heele dag. Ingenting å gjøre når man er hjemme hele dagen. Var altså ikke på skolen i dag heller, formen var ikke helt på topp.. Jæjæ, nå ser jeg på tv og koser med pusekatten min. aww (a) Når pusen min koser seg så suger den på øreflippen min, hahaha


stygge pc !!

Jeg har nå hatt denne pc'en jeg har nå ( fujitsu siemens) i snart 2 år, og jeg er D**TT lei.. Det er så mye tull med den hele tiden og det orker jeg ikke lenger. Jeg HATER DEN. Den har vært på repp men den er fortsatt tullete.. Derfor vil jeg nå kjøpe en nye. Er ikke helt sikker på hvem jeg vil ha, men jeg tror det blir en toshiba til ca 4500 kr.Vet dere om noen andre pc'er som er bra ?


chilleeeern

jauda, nå ligger jeg i senga til søstra mi å ser på tv. Hun har nettopp kjøpt en ny tv 42t, så den er ganske stor ja. hmm, har ikke skjedd så mye i dag egentlig. Jeg har settet opp ny komode på rommet mitt, også har vi fikset rommet til søstra mi, det ble fint ! hihi. Formen min er mye bedre nå så jeg turer nok på skolen i morgen. Vi starter 08:00 og slutter 11:10, så vi har ikke så veldig lang dag da.


Rommet til søstra mi


hihi, nå må jeg se ferdig paradise danmark, snakkes !
jeg vil ha sånn

Ja, da har jeg vært syk siden mandags kveld, ikke gøy.. Det er ikke akkurat så mye å gjøre når du er hjemme hele dagen, så da blir det til at jeg loker på pc'en eller ser på tv, hihi. men uansett, det jeg skulle si var at jeg nå i mange uker har sett etter en søt liten hund jeg kan kjøpe ! Jeg har nå kommet frem til at jeg vil ha en Pomeranian. De er skikkelig søte, og små ! Jeg vet det er styr med å gå tur før skolen, etter skolen, osv osv.. meeen jeg greier ikke å si nei til en så søt hund. Jeg er ikke helt sikker på om jeg vil ha gutt eller jente.. men en Pomeranian det vil jeg ha !
Her er noen bilder av hunderasen :


hva syntes du om denne rasen ?
søte ikkesant?
Herreguuuuuuuuud, se hvor søt denne er !


nye ting er alltid gøy

Nå har jeg endelig bestilt nytt sengesett og nye puter, jeg skal også snart bestille sminkebord og ny komode. jeg skal nemlig snart pusse opp rommet mitt. hihi, kan ikke vente !  jeg er litt usikker på hvilken farge jeg skal ha på rommet mitt, det eneste jeg vet er at det skal være lyst.
Hvilke farger liker du på soverom?
noen ideer til hvordan rommet mitt kan bli ?
stress ? ja..

etter å ha stresset med å finne konf klær, sko, pynt til bordet osv, ble det bra til slutt! jeg hadde en utrolig fin dag med familie og venner.
Jeg ble konfirmert søndag 05.09.1020 å her er det noen bilder fra dagen.


Har du konfirmert deg enda, eller skal ?


Blogg

jadda, da var jeg tilbake, haha.. jeg skal prøve å blogge når det er noe som skjer, kanskje det blir flere bilder å ikke så mye tekst.. vi får se. er ikke sikkert jeg kommer til å blogge hver dag, men hvis dere har noe dere vil jeg skal blogge om så kan dere bare skrive til meg, så får vi se hva jeg finner på,  hmmm da snakkes vi :)


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

pernilletorsvik

pernilletorsvik

15, Skedsmo

Hei jeg er en jente på 15 år, som skriver om det som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits