Forby pels nå !

God kveld.

Sitter å tenker på hvor forferdelige noen mennekser kan være ! Tenk at noen vil være slemme mot dyr bare for å kunne bruke pelsen dems, eller å tjene penger på det! Helt forferdelig spør du meg! Tenk deg å sitte i et bur med mange andre dyr, uten å få mat ellernoe! Da blir det til at dem spiser på hverandre og dem blir også syke i hodet av å sitte i et så trangt bur med så mange andre!!

Skjønner ikke at folk gidder å kjøpe jakker eller andre ting med ekte pels. Hvis ingen hadde kjøpt pels, da hadde dem kanskje sluttet med dette ! Blir skikkelig sur av å tenke på det!
Det var noen som sendte meg en video av noen dyr som ble filmet mens dem satt i bur og hadde det vondt, men jeg greide ikke se ferdig videoen fordi det er helt sykt å se på!
HELT SYKT!!!

Hva er din mening om dette ?
Her ser du en som har mistet et øre!


=

Syntes at dem som kjøper pels burde tenke på hvordan disse dyrene har det! dem har faktisk et liv, med følelser og tanker!..9 kommentarer

Marte

05.nov.2010 kl.20:07

HELT ENIG! FORBY EKTE PELS!

pernilletorsvik

05.nov.2010 kl.20:09

JA !!!!!!

kristinegulden'

05.nov.2010 kl.20:11

hmm, tenkte på det faktisk tidligere i dag, og hadde faktisk tenkt til å skrive et innlegg om det ;)) men jeg er faktisk sånn ca. halvveis enig i hva du sier, men samtidig ikke.. så lenge dyret har dødd på en naturlig eller human måte, så er det mer greit enn slik de gjør på sånne pelsfarmer eller hva det heter :))

pernilletorsvik

05.nov.2010 kl.20:17

hehe :P hmm, skjønner hva du mener, men tenk på hvordan dyret hadde det før det døde. Liker det ikke uansett jeg ! :(

kristinegulden'

05.nov.2010 kl.20:20

sv: som jeg sa tidligere, så lenge dyret dør på en naturlig og human måte, dvs, f.eks. av alderdom eller sykdom, og dør før man tar av skinnet er det mye mer greit enn å bli flådd levende, bokstavlig talt :))

pernilletorsvik

05.nov.2010 kl.20:25

jeg er enig med deg når det gjelder rein og sauer osv.. men mink og rever, dør ikke naturlig fordi dem lever i fangenskap for pelsindustrien..

kristinegulden'

05.nov.2010 kl.20:39

sv: nei, det er nok ganske sant, dessverre :((

Oda Alesana

11.nov.2010 kl.16:58

True! Alle dyr (uansett hva det brukes til) burde leve fritt og naturlig! Og dø på en normal måte, uten å kunne brukes til noe så unødvendig som klær og kjøtt! jeg klarer meg helt fint uten pelsjakker og biff på tallerken min ;)

carina krogh

21.nov.2010 kl.20:31

IKKE LOOOOV

Skriv en ny kommentar

pernilletorsvik

pernilletorsvik

15, Skedsmo

Hei jeg er en jente på 15 år, som skriver om det som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits